Tammikuun lopussa sain olla mukana ikuistamassa hääpäivää aamusta iltaan. Aloitimme Mervin kanssa jo aamusella kampaamo Beatissa josta siirryimme pukeutumaan hotelli Lilla Robertsiin. Vihkiminen tapahtui tuomiokirkon kappelissa. Tuomiokirkon kappeli on jo pitkään ollut yksi omia lemppareitani sen intiimiyden takia, ja kyyneliä ei Mervin ja Vipin vihkimisestä puuttunutkaan. Huumorintajuinen pari selvisi kunnialla kiristävästä sormuksesta ja lähtivät kirkosta ystävän soittaessa pulmusten tunnaria saksofonilla. 

Ulkona vastaanotimme tuoreen avioparin tähtisädetikuilla, ja koko porukan ryhmäkuvan ottamisen jälkeen suuntasimme kohti juhlapaikkana toimivaa Ravintola Sipulin Bankettisalia. Bankettisalissa saimme kuulla monta koskettavaa puhetta sekä nauttia maukkaasta ruuasta. Sipuli ei petä koskaan! 
Puheiden lisäksi ohjelmassa oli Tomi Haustolan stand-up esitys joka vuorostaan sai kaikilla naurun kyyneleet silmiin. Iltaa jatkoimme perinteisellä sukkanauhan ja kimpun heitolla, ryöstettiimpä yksi morsiankin salakavalasti! Loppuillasta korkkarit lensivät jalasta ja porukka täytti tanssilattian. 
Mervin ja Vipin häät olivat ensimmäiset häät vuonna 2017 joita sain olla ikuistamassa, eikä olisi voinut vuoden häärupeama paremmin alkaa kuin näiden kahden kanssa, Onnea! <3

Astrid


You may also like

Back to Top