Hei!
Ihanaa kun eksyit sivuilleni! 
Olen Astrid Mannerkoski,  päätoiminen valokuvaaja pääkaupunkiseudulta.
Teenlitkijä, hyggeilijä, maailman valloittaja, filmihörhö, viherpeukalo, retroilija, koiranrapsuttaja ja romantikko. 
Kuvaan sekä miljöössä sekä studiollani Helsingin Vallilassa.

Hääkuvaushinnaston ja muotokuvaushinnaston löydät Pricing-sivun alta, yrityskuvauksissa pyydä tarjousta

-Astrid Mannerkoski
astrid.mannerkoski@gmail.com
0400651072
Asiakaslista:
Hewlett Packard
Liv TV
Niemi Palvelut
Hub Logistics
Visual Design Finland
Kauneusstudio FAB
Mansner Oy
Lohjan kaupunki
Woods Helsinki


Asiakkailta:

Ihana Astrid 😍 kuvat tuli perille - KIITOS 😘💖 oot ihan paras ja kuvat oli niin mahtavia!!!!!!! Olemme niin onnellisia, että olit osana tärkeintä Päiväämme; olet niin taitava!!! Ja on ihan parasta päästä hääkuvattavaksi sunlaisen ammattilaishuippuihanantyypin toimesta 😍 KIITOS Astrid!!
-Pia & Ipu
Kiitos Astrid kauniista kuvista! Niistä tuli juuri sellaisia kuin toivoimme. Kuvattavana oleminen oli yllättävän mukavaa rennon ja iloisen persoonasi ansiosta. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka etsivät kuvaajaa!
-Tyyne & Joona
Kiitos Astrid ❤
Ei oltais voitu parempaa kuvaajaa toivoa! Meillä molemmilla jäi päivästä parhaimmat muistot ikinä! Kiitos, kun olit tärkeä osa sitä! ❤  ❤ ️ ❤  
Kuvat ovat ihan mielettömiä! En osaa edes sanoin kuvailla!
-Jenni&Jussi

Kiitos vielä kerran, kun kuvasit unohtumattomat häämme. Saimme loistavia kuvia juhlan tunnelmasta! Osaat vangita hetket lumoavasti. Sulauduit joukkoon täydellisesti, olit kuin yksi vieraistamme. Dokumentaarinen kuvaustyylisi vie vielä sinut pitkälle!
-Arno & Essi

Kiitos mahtavalle kuvaajalle ihanista kuvista. Voin suositella kaikille!
-Nina

Kiitos tuhannesti Assi, että olit kuvaamassa meidän päivää. Kanssasi oli mahtava asioida, rento ja ihana luonteesi tekee kaikesta niin paljon helpompaa. Mahtava tyyppi olet, ja toivotan onnea ja menestystä hienosti alkaneelle urallesi <3
-Riikka

Kiitos Assi vielä kerran mahtavista kuvista ja mahtavasta palvelusta!!! Minusta ei ole vielä saatu kuvaa joka mielyttäis itteäni mut sä onnistuit nappaamaan niitä useamman!
-Salla
 
Aivan mielettömiä kuvia!! Oot onnistunu aivan älyttömän hyvin saamaan tilanteet kuviksi ja potretit on ihan supereita! Ei voida uskoo et meistä saa noin hienoja kuvia. Huhhuh ku oot hyvä :)
-Riina&Kimmo

#Hääkuvaaja #hääkuvaus #valokuvaaja #uusimaa #helsinki #hääkuvaajahelsinki #hääkuvaus helsinki #hääkuvaus espoo #hääkuvaus vantaa #hääkuvaus tuusula #hääkuvaus porvoo #valokuvaaja helsinki

Printtien ja muiden kuvatuotteiden  tilaukset kuvaustunnuksella: 
Back to Top