Hei!
Ihanaa kun eksyit sivuilleni! 
Olen Astrid Mannerkoski,  päätoiminen valokuvaaja pääkaupunkiseudulta.
Teenlitkijä, hyggeilijä, maailman valloittaja, filmihörhö, viherpeukalo, retroilija, koiranrapsuttaja ja romantikko. 
Valokuvaus on elämäni suurin intohimo, ja olen todella onnellinen voidessani tehdä työkseni sitä mitä rakastan eniten: vangita elämän pieniä kauniita hetkiä ja muistoja ikuisesti säilyviin valokuviin.  Erityisesti hääkuvauksista ajattelen että jokainen hääpäivä on minulle tilaisuus ikuistaa unohtumattomia  onnen kyyneliä, naurua, ja mikä tärkeintä: rakkaustarina. Minulla on ollut kunnia ikuistaa yli 60 parin tarina, ja kesä 2017 onkin myyty loppuun lauantaiden osalta. Tällä hetkellä otan varauksia vuodelle 2018.
Hääkuvauksien lisäksi kuvaan paljon lapsi- ja perhekuvia, valmistujaiskuvia sekä henkilöstökuvauksia yrityksille. Toinen päätoimialueeni on mallikansiot joita on tässä vaiheessa tullut kuvattua satoja kappaleita.
Kuvauksissa en tykkää kiirehtiä. Uskon että jotta ihmisestä saa otettua hyvän muotokuvan, on häneen tutustuttava ensin, edes sen yhden kahvikupposen verran. Lasten kanssa pidän erityisen tärkeänä sitä että kuvaukseen on varattu riittävästi aikaa, jolloin lapsi kerkiää rentoutumaan ja unohtamaan kuvaajan läsnäolon. Kuvaan perhekuvat pääasiallisesti aina miljöössä ja mieluiten paikassa joka on kuvattaville tuttu ja lähellä sydäntä.
Kuvaan myös paljon studiollani Helsingin Vallilassa
Jos haluat minut kuvaajaksenne, älä epäröi ottaa yhteyttä! 
Hääkuvaushinnaston ja muotokuvaushinnaston löydät Pricing-sivun alta, yrityskuvauksissa pyydä tarjousta

-Astrid Mannerkoski
astrid.mannerkoski@gmail.com
0400651072
Asiakkailta:

Ihana Astrid 😍 kuvat tuli perille - KIITOS 😘💖 oot ihan paras ja kuvat oli niin mahtavia!!!!!!! Olemme niin onnellisia, että olit osana tärkeintä Päiväämme; olet niin taitava!!! Ja on ihan parasta päästä hääkuvattavaksi sunlaisen ammattilaishuippuihanantyypin toimesta 😍 KIITOS Astrid!!
-Pia & Ipu
Kiitos Astrid kauniista kuvista! Niistä tuli juuri sellaisia kuin toivoimme. Kuvattavana oleminen oli yllättävän mukavaa rennon ja iloisen persoonasi ansiosta. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka etsivät kuvaajaa!
-Tyyne & Joona
Kiitos Astrid ❤
Ei oltais voitu parempaa kuvaajaa toivoa! Meillä molemmilla jäi päivästä parhaimmat muistot ikinä! Kiitos, kun olit tärkeä osa sitä! ❤  ❤ ️ ❤  
Kuvat ovat ihan mielettömiä! En osaa edes sanoin kuvailla!
-Jenni&Jussi

Kiitos vielä kerran, kun kuvasit unohtumattomat häämme. Saimme loistavia kuvia juhlan tunnelmasta! Osaat vangita hetket lumoavasti. Sulauduit joukkoon täydellisesti, olit kuin yksi vieraistamme. Dokumentaarinen kuvaustyylisi vie vielä sinut pitkälle!
-Arno & Essi

Kiitos mahtavalle kuvaajalle ihanista kuvista. Voin suositella kaikille!
-Nina

Kiitos tuhannesti Assi, että olit kuvaamassa meidän päivää. Kanssasi oli mahtava asioida, rento ja ihana luonteesi tekee kaikesta niin paljon helpompaa. Mahtava tyyppi olet, ja toivotan onnea ja menestystä hienosti alkaneelle urallesi <3
-Riikka

Kiitos Assi vielä kerran mahtavista kuvista ja mahtavasta palvelusta!!! Minusta ei ole vielä saatu kuvaa joka mielyttäis itteäni mut sä onnistuit nappaamaan niitä useamman!
-Salla
 
Aivan mielettömiä kuvia!! Oot onnistunu aivan älyttömän hyvin saamaan tilanteet kuviksi ja potretit on ihan supereita! Ei voida uskoo et meistä saa noin hienoja kuvia. Huhhuh ku oot hyvä :)
-Riina&Kimmo

#Hääkuvaaja #hääkuvaus #valokuvaaja #uusimaa #helsinki #hääkuvaajahelsinki #hääkuvaus helsinki #hääkuvaus espoo #hääkuvaus vantaa #hääkuvaus tuusula #hääkuvaus porvoo #valokuvaaja helsinki

Printtien ja muiden kuvatuotteiden  tilaukset kuvaustunnuksella: 


Back to Top